Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Forma medve Brumi

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 3 darab Csütörtökön 12. 07. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 385 Ft 2 795 Ft ÁFA nélkül
Forma medve Brumi
Forma medve Brumi
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 3 385 Ft

Forma fém sütéséhez - 6 mackó

A 6 mackó alakú fémforma alkalmas sütésre. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen süssük a gyönyörű mackókat, amelyek nemcsak a legkisebbek kedvelik és lepik meg. Tedd a mackókat csokoládéval, nutellával, lekvárral, vagy akár jegesedéssel is díszítheted ...

Használat előtt tanácsos az öntőformát olajjal megkenni, vagy sütő spray-vel permetezni, hogy megőrizze a forma részleteit. A hőmérsékleti tartománynak köszönhetően az öntőforma gáz-, elektromos, meleg levegővel kemencében használható.

Anyag: fém tapadásmentes bevonattal
Méretek: (H x Sz x H) 26,5x18,5x2,5 cm, medveméret 6x 5,5cm

 

 

  • mosogatógépben nem mosható
  • nem alkalmas mikrohullámú sütőkhöz
  • elektromos sütőben
  • gáz sütőben
  • forró levegős sütőben
Súly (brutto) 191 g
Nettó súly 205 g
Áru alkalmas használatra mosogatógépben nem mosható, nem alkalmas mikrohullámú sütőkhöz, elektromos sütőben, gáz sütőben, forró levegős sütőben
A termék listázva van: 3D sütőformák süteményekre és tortákra Tapadásmentes felületű formák Állotkák
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 12. 07.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 12. 07.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 12. 07.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk