Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Torta forma labda 3D

11 650 Ft 9 630 Ft ÁFA nélkül
Torta forma labda 3D
Torta forma labda 3D
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 11 650 Ft

Torta forma labda 3D

A forma segítségével hozzon létre egy nagy 3D-s gömböt, amely minden sportolót örömmel készít. A tortát adományozhatja születésnapjára vagy ünnepnapjára, vagy a nyertes sportcsapatoknak az alapító ünnepségen. Az űrlap segítségével létrehozhatja az alapot a világot ábrázoló süteményekhez. A süteményt alaposan zsírozza meg és meghintje durva liszttel. Sütés után vágja le a torta domború részét, hogy két egyenlő részet könnyen összekapcsoljon krémmel. Díszítsük a hideg süteményt krémekkel vagy bevonóval nyújtó anyagokkal. Használjon gél vagy folyékony festéket a bevonatok rajzolásához. A krémek festéséhez laza vagy gélfestéket használjon.

Átmérő 15,2 cm. Kétrészes alumínium forma és 2 fém sütőállvány.

 

  • mosogatógépben mosható
  • nem alkalmas mikrohullámú sütőkhöz
  • elektromos sütőben
  • gáz sütőben
  • forró levegős sütőben
Súly (brutto) 350 g
Nettó súly 275 g
Party témája Futball - labdarúgó
Áru alkalmas használatra mosogatógépben mosható, nem alkalmas mikrohullámú sütőkhöz, elektromos sütőben, gáz sütőben, forró levegős sütőben
Anyag Alumínium
Származási ország USA
A termék listázva van: 3D sütőformák süteményekre és tortákra Fiú torták Futbal - foci Sport
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 05. 06.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 05. 06.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 05. 06.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk