Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Torta forma mackó 3D

  Utolsó a raktárba
  Rakráron van 1 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  5 785 Ft 4 780 Ft ÁFA nélkül
  Torta forma mackó 3D
  Torta forma mackó 3D
  Dostupnost: Rakráron van 1 darab
  Ár: 5 785 Ft

  Alumínium, egy darabból álló makk formájú tortaforma.

  Maci forma alakú tortát hoz létre, amely különösen a kis születésnapra tetszik. A tortát külön-külön adhatja ünnepnapokon, születésnapokon és más alkalmakkor, vagy elhelyezhet nagyobb tortán, amelyet modellezett vagy rajzfilm játékokkal, léggömbökkel, labdákkal, dísztárgyakkal, levelekkel és egyebekkel díszíthet.

  Alaposan kenje meg az öntőformát zsírral, és meghintje durva liszttel. Töltse fel fagyos vagy felvert tésztával, amelyek sütés és lehűlés után eloszlathatják a krémeket. Díszítsük a tortát színes gél vagy laza színű krémekkel, csokoládéval, vagy fedjük be bevonóanyagokkal. Festésükhöz folyékony és gélfestéket használjunk. Finom színű öntéshez használjon gyöngypohárt vagy csillogást a csőben.

  Méretek 30-35 x 20-25, mélység 5 cm.

  Mosogatógépben nem biztonságos mosogatni. Az első használat előtt öblítse le langyos vízzel, és hagyja megszáradni. Ne használjon acélgyapotot és súrolószivacsot, mossa kézzel.

  Súly (brutto) 200 g
  A termék listázva van: Születésnapok, 3D sütőformák süteményekre és tortákra
  Wilton

  Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 01. 26.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 01. 26.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 01. 26.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk