Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Torta forma Nyitott 3D könyv

  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  6 700 Ft 5 535 Ft ÁFA nélkül
  Torta forma Nyitott 3D könyv
  Torta forma Nyitott 3D könyv
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 6 700 Ft

  Torta forma nyitott könyv alakú.

  Az űrlapnak köszönhetően létrehoz egy kompakt könyvet, amelyet sütés után csak tejszínnel vagy nyújtó anyagokkal és más dekorációkkal díszíthet, vagy. töltsük fel tejszínnel. Torta örülni fog a születésnapi születésnapi és éppen diplomásnak. Díszítheti a könyvet modellezett virágokkal, gyöngyökkel, dekoratív krémvonásokkal vágott csövekkel, íjakkal és egyéb dekorációkkal. Írhat számokat és üdvözlőlapokat a tortára. Krémmel bevont süteményekhez lehetőleg keskeny csúcsot használjon. Töltse fel a kötszert kontrasztos krémmel, fehér habval vagy csokoládéval. Ugyanazokat az opciókat alkalmazhatja a bevonatos süteményekre, vagy választhat színes jelölőt a bevont desszertek rajzolására és írására. Sütés előtt fektesse ki a sütőpapírt, vagy alaposan süsse be zsírral, és meghintje durva liszttel.

  Egy darabból álló alumínium forma sütemények sütéséhez.

  Mérete forma 40 x 30 x 5cm

  Súly (brutto) 343 g
  Nettó súly 343 g
  A termék listázva van: 3D sütőformák süteményekre és tortákra
  Wilton

  Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk