Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Torta forma póló / sport dressz 3D

6 835 Ft 5 645 Ft ÁFA nélkül
Torta forma  póló / sport dressz 3D
Torta forma póló / sport dressz 3D
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 6 835 Ft

Torta dressz - póló forma

Az űrlap létrehoz egy sportmezet, amelyet a kedvenc sportcsapatok színei alapján díszíthet. Adományozhatja a tortát a sport szerelmeseinek vagy a sportolóknak külön-külön, vagy elhelyezheti egy nagy tortán, hogy más sportelemekkel díszítse. A formát alaposan kenje meg zsírral, és meghintje durva liszttel. Töltse fel fagyos vagy felvert tésztával, amely sütés és lehűlés után eloszlathatja a krémeket. Díszítsük a tortát színes gél vagy laza színű krémekkel, csokoládéval, vagy fedjük be bevonóanyagokkal. Használjon folyékony és gélfestékeket a festéshez. Finom színű öntéshez használjon gyöngyházfényű por vagy csillogó festéket a csőben.

Süssen egy gyönyörű tortát sportmez vagy póló formájában ezzel a Wilton 3D-s formával! Készítsen tortát sportolóknak? Menj rá ...

A serpenyő tapadásgátló bevonattal rendelkezik a tészta könnyű kiszabadításához.

Méretek: kb. 38 x 13,8 x 7,2 cm.

Mosogatógépben nem biztonságos.

Javasoljuk, hogy vásároljon permetezőolajat.

Party témája Futball - labdarúgó
A termék listázva van: Születésnapok 3D sütőformák süteményekre és tortákra Futbal - foci Sport Témák
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 06. 16.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 06. 16.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 06. 16.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk