Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Nyomdaipari számjegyek készlete modellezéshez - Fun Fonts

Rakráron van 4 darab Hétfőn 07. 22. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
9 515 Ft 7 865 Ft ÁFA nélkül
Nyomdaipari számjegyek készlete modellezéshez - Fun Fonts
Nyomdaipari számjegyek készlete modellezéshez - Fun Fonts
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 9 515 Ft

PME Fun betűtípusok - számok és különleges karakterek

PME Fun betűtípusok Számok és különleges karakterek 31 db

Ez a számokból, különleges karakterekből és ékezetekből álló készlet nagyszerű kiegészítője a PME Fun Font Collection 1. Világoskék, átlátszó műanyagból készült, hogy a betűket biztosan a megfelelő helyre tudja helyezni. És természetesen tökéletes arra is, hogy személyes üzenetet adjon a tortához vagy a süteményekhez.

Tulajdonságok:

  • A készlet tartalmazza a 0-9 számokat, írásjeleket ! & ? #, sorszámokat st, nd, rd, th és 12 különböző diakritikus jelet a nyelvek széles skálájához.
  • Praktikus dobozban érkezik a biztonságos tárolás és a kompakt tárolás érdekében
  • Kiváló minőségű, törésálló, élelmiszeripari műanyagból készült
  • Méret: kb. 1,2 cm
  • Tartalom: 31 szeletelő

Inspirálódjon és adjon hozzá személyes üzenetet

Ezzel a bélyegzőkészlettel könnyedén készíthet bármilyen üzenetet a tortájára. A tortája még különlegesebb és személyesebb lehet. Adjon személyes üzenetet tortáihoz partikra, esküvőkre, születésnapokra vagy más különleges alkalmakra.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

Milyen anyagokat használhatok ezekkel a bélyegzőkkel?

Ezek a bélyegzők számos cukrászati anyaggal, például cukormázzal, modellező csokoládéval, marcipánnal és egyéb díszítőanyagokkal használhatók.

Mennyire egyszerű ezeket a bélyegzőket használni?

Ezeknek a bélyegzőknek a használata nagyon egyszerű. Csak adja hozzá a kívánt karaktert vagy számot a bélyegzőhöz, majd nyomja bele a tortába. Maga a bélyegző ergonomikus fogantyúval és középvonallal rendelkezik, hogy segítsen egyenesen tartani a betűket.

Milyen alkalmakra alkalmasak ezek a bélyegzők?

Ez a bélyegzőkészlet számos alkalomra alkalmas, például partikra, esküvőkre, születésnapokra vagy más különleges eseményekre, ahol személyes üzenetet szeretne a tortára vagy a süteményekre helyezni.

 

Súly (brutto) 122 g
A termék listázva van: Abécé és számok
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 22.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 22.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 07. 22.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk