Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Nyomató alátét - téglafal

Nyomató alátét - téglafal

Részletes termékleírás
Rakráron van 4 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
5 930 Ft 4 900 Ft ÁFA nélkül
Nyomató alátét -  téglafal
Nyomató alátét - téglafal
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 5 930 Ft

Nyomató alátét - téglafal

A szilikon szőnyegek felhasználhatók falazat utánzatait a bevont tortákra és az ünnepi torták dekorációjára. Az összes sima bevonó- és modellező anyag alkalmas a nyomtatáshoz. Görgessen az anyagot porcukor-párnán, és nyomja rá a lenyomatot a felületre. Segíthet egy hengerrel. A folyékony vagy gélfesték festésére használt tökéletes hatás. A befejezéshez és a ragyogáshoz porfestékekkel kefével felhordja a langyos anyagot. A fólia felhasználható csokoládé-falazathoz is. Öntsön csokoládét a szőnyegen, és hagyja megszilárdulni. Óvatosan vegye le.

Méret 20 x 40 cm. Fondant vagy marcipán tekercselésére és lenyomására használják.

A termék listázva van: Alátétek

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk