Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon sütőalátét FibreGlass üvegszállal 60 x 40 cm

Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Hétfőn 06. 03. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
15 650 Ft 12 935 Ft ÁFA nélkül
Szilikon sütőalátét FibreGlass üvegszállal 60 x 40 cm
Szilikon sütőalátét FibreGlass üvegszállal 60 x 40 cm
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 15 650 Ft

Professzionális szilikon sütő- és modellező alátét.

Az átszőtt üvegszálakkal megerősített szilikon alátét ideális fondant, marcipán, pizza tészta, mézeskalács tészta, cukrászati édességek és még sok más finomság kinyújtásához.

Az alátét könnyen tárolható, könnyedén feltekerhető, anélkül, hogy bármilyen módon sérülne a felület.  Ha az alátétet tekercsben tárolja, használat előtt javasoljuk teljesen laposra kiegyengetni.

Ellenáll -60 ° C és + 230 ° C közötti hőmérsékleten, ezért sütőben, mikrohullámú sütőben és fagyasztóban is használható.

Az alátét méretei: kb. 59,5 x 39,5 cm, magasság cc 1 mm. Az alátétek a legtöbb munkafelületen csúszásmentesek, könnyen tisztíthatók forró vízzel és mosogatószerrel.

Ha vágódeszkaként szeretné használni, javasoljuk a műanyag sütivágók és a műanyag kések használatát.  Az acél penge károsíthatja a szilikont.

 

Súly (brutto) 236 g
Anyag Szilikon, Textíliák
A termék listázva van: Alátétek
Silikomart

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Silikomart, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 03.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 03.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 06. 03.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk