Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Tésztatekercs 60x50x0,08 cm

Felhatalmazott eladó
7 985 Ft 6 600 Ft ÁFA nélkül
Tésztatekercs 60x50x0,08 cm
Tésztatekercs 60x50x0,08 cm
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 7 985 Ft

A szilikonhengerrel tekerje ki és formázza a tésztát. Tökéletesen tapad az asztalra, a tészta nem ragad a hengerhez. A henger összehajtható és feltekerhető. Soha ne vágja a tésztát fémkéssel, csak sodrófával vagy tompa szélű formával. A szilikon kések használata ajánlott. Anyaga: szilikon - -40 °C és +220 °C közötti hőmérsékletnek ellenálló. Méretek: 60x50x0,08 cm.

Narancssárga szilikonhenger a tészta kinyújtásához

Itt az ideje, hogy elkezdjünk tekerni. A narancssárga színű szilikonhenger az Ön nélkülözhetetlen segítője a finom sütemények és édességek elkészítésében. Ezzel a hengerrel a tészta irányítása a kezedben lesz, és a konyhaművészeted új dimenzióba kerül.

A tészta tökéletesen tapad az asztalhoz, és nem ragad a hengerhez.

A speciális szilikonfelületnek köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy a tészta a hengerhez vagy az asztalhoz tapad. A tésztát könnyű lesz feltekerni és hordozni, mindenféle rendetlenség nélkül. A sütés hatékonyabb és szórakoztatóbb lesz.

Kompakt és praktikus kialakítás

Ez a henger kompakt és könnyen feltekerhető, így könnyen tárolhatja egy fiókban, vagy rögzítheti egy mágneses panelre. Nem fog értékes helyet foglalni a konyhájában. Amikor csak szüksége van rá, gyorsan hozzáférhet a nélkülözhetetlen eszközéhez.

Hőmérsékletálló és könnyen karbantartható

Ez a szilikonhenger kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek -40°C és +220°C között. Ezért biztonságosan használhatja sütés és főzés közben. Ráadásul mosogatógépben mosható, így könnyen tisztítható és tökéletes állapotban tartható.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok

Milyen méretekkel rendelkezik ez a szilikonhenger?

Ez a szilikonhenger 60x50x0,08 cm-es méretekkel rendelkezik. Mérete ideális a különböző sütemények és édességek tésztájának sodrására.

Alkalmas ez a henger tészták sodrására?

Nem, ez a henger nem alkalmas tészta éles fémkéssel történő kivágására. A tészta könnyed és pontos formázásához javasoljuk a sodrófa, fa-, nejlon- vagy szilikonkés, illetve a nem éles szélű formázóformák használatát.

Szerezze be ezt a nagyszerű szilikon sodrófát, és hozza el a tésztakészítés tökéletességét és kényelmét a konyhájába. Élvezze a tészta gondtalan sodrását és formázását, és készítsen finom süteményeket és édességeket, mint egy profi!

 

A termék listázva van: Alátétek
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 06. 07.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 06. 07.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 06. 07.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk