Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kiszúró teknősbéka II

Kiszúró teknősbéka II

Részletes termékleírás
Rakráron van 3 darab Pénteken 03. 01. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
835 Ft 690 Ft ÁFA nélkül
Kiszúró teknősbéka II
Kiszúró teknősbéka II
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 835 Ft

Kiszúró teknősbéka II

Használja kiszúrót, hogy alakzatokat hozzon létre a ropogós, keksz, mézeskalács és más tésztákból, amelyeket a sütés után kötődhet a krémekhez, dzsemekhez, diófélékhez és egyéb édes ételekhez. Díszítsük a ragasztott formákat csokoládé mázzal, tejszínhabbal, cukorral, dióval, stb. A kiszúróket felhasználhatók a modurit vagy a kerámia díszítésének létrehozására. Adja meg a lyukasztott formákat egy lyukkal a nyakpánt tekercseléséhez, vagy keményítés után rögzítse a pálcát a edényekhez. Rajzoljon kemény alakokat megfelelő színekkel. A virágcserepekhez stb. Csatolhatja őket olvasztó pisztoly segítségével.

Hossza 80 mm
A vágó ónlemezből készült.

 

Súly (brutto) 10 g
A termék listázva van: Álatok - kiszúrók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 03. 01.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 03. 01.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 03. 01.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk