Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Alginát - piros 125 g

  A desszertek, péksütemények díszítésére szolgáló.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  555 Ft 485 Ft ÁFA nélkül
  Alginát - piros 125 g
  Alginát - piros 125 g
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 555 Ft

  A desszertek, péksütemények díszítésére szolgáló.

  A sütemények, péksütemények díszítésére szolgáló. Ez a lágy alginát gyümölcs cukorból, vízből, glükózszirupból, E401 gélképző szerből, citromsavból, cseresznye ízből készül.

  Allergia figyelmeztetés - keményítőszirup lehet glutén tartalmú gabonafélékből.

  Súly 125 g

  Súly (brutto) 125 g
  Nettó súly 125 g
  Szín Piros
  A termék listázva van: Alginát

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1394 kJ
  Energiaérték 328 kcal
  Teljes zsírtartalom < 0,5 g
  - ebből telített zsírsavak < 0,1 g
  Szénhidrátok 82 g
  - ebből cukok 69 g
  Fehérje < 0,.5 g
  0.38 g

  Termékösszetétel

  Cukor, ivóvíz, glükóz, fruktóz, gélesítőszer nátrium-alginát (E401) - min. 1%, savasságszabályozók (E341iii, E339iii, E270), E471 emulgeálószer, festék (E120, maltodextrin), íz.

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Gluténtartalmú gabonafélék

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk