Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Vegyes cukrozott gyümölcs 250 g

  A cukrozott gyümölcs édesített keveréke.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  845 Ft 735 Ft ÁFA nélkül
  Vegyes cukrozott gyümölcs 250 g
  Vegyes cukrozott gyümölcs 250 g
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 845 Ft

  A cukrozott gyümölcs édesített keveréke.

  A karácsonyi alagutak, desszertek, édességek előállításához édes kandírozott gyümölcsöt is tartalmaz.

   

  Súly: 125 g

   

  Súly (brutto) 250 g
  Nettó súly 130 g
  A termék listázva van: Alginát

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1254 kJ
  Energiaérték 296 kcal
  Teljes zsírtartalom 0.2 g
  Szénhidrátok 70 g
  - ebből cukok 65 g
  Fehérje 1.5 g
  Rost 4.2 g
  0.01 g

  Termékösszetétel

  Összetevők: zöldségek és gyümölcsök különböző arányban (cukkini 40%, tök 10%, narancshéj 15%, sárgarépa 10%, egres 10%, mazsola 5%), cukor, glükóz-fruktóz szirup, citromsav E330, tartósítószer E202, aroma és festékek E141, fekete sárgarépalé koncentrátum.

  Száraz tárolás 0 és 20 ° C között. C.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk