Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Rozsdamentes acélból készült kör alakú forma süteményekhez és tortákhoz

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 4 darab Csütörtökön 07. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 985 Ft 3 290 Ft ÁFA nélkül
Rozsdamentes acélból készült kör alakú forma süteményekhez és tortákhoz
Rozsdamentes acélból készült kör alakú forma süteményekhez és tortákhoz
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 3 985 Ft

Állítható tortaforma. 

Csúsztatható forma különböző méretű és formájú sütemények sütéséhez. Csak egy formára van szüksége, és többszintes süteményeket süthet.

A kerek forma számos ünnepi torta alapját képezi számos alkalomra. Rengeteg dekorációs lehetőség van. Díszítheted a tortát krémekkel, gyümölcsökkel és zselatinnal, csokoládéval, nyújtható masszával, más sütött formákat is ráültethetsz a tortára, amelyeket nyújtható masszával borítasz és díszítesz. Ha a bevont rétegek összeálltak, egy elegáns esküvői torta lesz, amelyre virágokat, szalagokat, masnikat, gyöngyöket és egyéb díszeket helyezhet. Az egyes szinteket a texturált hátlapba öntött fondánnal díszítheti. Többszintes torták összeállításakor a tortaszinteket műanyag vagy bambusz tartó pálcikákkal támassza meg, amelyeket a párnákba csíptet, amelyekre a támogatott szint kerül. A csúszó perem lehetővé teszi, hogy a kívánt méretre állítsa be.

Ahelyett, hogy több formát használna egy többszintes torta megépítéséhez, használjon egy formát, amelyen kiméri a szinteket. A perem alkalmas a sütemények egyszerű elkészítésére, és miután megtöltötte egy réteg krémmel és megdermedt, könnyen kicsúsztathatja a peremet, hogy sima tortaperemeket érjen el. Kenje meg a peremet vajjal, porolja be durva liszttel, és helyezze sütőpapírral bélelt lapos tepsire. Vegye ki a megsült héjat. A megmosott és megszárított peremet megkenjük zsírral, porcukorral meghintjük, és vagy kibéleljük a forma peremét a díszített tortalapokkal, vagy megtöltjük krémmel, gyümölcsökkel díszítjük, tetejét zselatinnal bevonjuk, és hagyjuk megdermedni. A perem könnyen eltávolítható a tetejének kicsúsztatásával.

Kör, átmérő 15,5 és 29,5 cm között, magasság 7,5 cm.

Anyag: rozsdamentes acél

 

Súly (brutto) 233 g
A termék listázva van: Torta formák - felnik Álítható formák
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 07. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk