Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Étkezési arany - transzferpapír 8x8 cm 25 db

Étkezési arany lapokban - 25 db

Részletes termékleírás
Rakráron van 3 darab Pénteken 09. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
35 485 Ft 29 325 Ft ÁFA nélkül
Étkezési arany - transzferpapír  8x8 cm 25 db
Étkezési arany - transzferpapír 8x8 cm 25 db
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 35 485 Ft

Étkezési arany lapokban - 25 db

Az étkezési arany fényűző megjelenést kölcsönöz a konyhai termékeknek. Mindezek a termékek legalább 22 karátos aranyból készülnek, és ehetőnek minősülnek. Az ehető arany az E175-ös emulgeálószerként szerepel, amelyet általában csokoládéhoz adnak.

Az egyedi arany levelek a transzferpapír hátlaphoz vannak rögzítve, így nagyon könnyen átvihető róla a tortára, vagy kivághatja a kívánt formát.

Méret: 80x80 mm

A csomag 25 darabot tartalmaz. 

Használat: vágja ki ollóval a kívánt méretet. Fontos, hogy vágás közben ne érintse meg a lapokat! Az ezüst könnyen ráragadhat az ujjára vagy különböző tárgyakra. Kenjünk egy kis mennyiségű ehető ragasztót arra a területre, ahová a szeletet szeretnénk felhelyezni. Ragassza a szeletet és az alátétpapírt a festett területre, és enyhén nyomja meg. A lapot nem lehet lehúzni és a felragasztás után újra mozgatni. Egy perc múlva óvatosan eltávolíthatja a transzferpapírt.

 

Szín Arany
A termék listázva van: Dekoratív csillogások és glitterek Arany dekorációk

Termékösszetétel

22 karátos arany, E175

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 09. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 09. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 09. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk