Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kosár a sült krumpli tálalásához

2 370 Ft 1 960 Ft ÁFA nélkül
Kosár a sült krumpli tálalásához
Kosár a sült krumpli tálalásához
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 2 370 Ft
Kosár a chips tálalásához

Mini kerek rozsdamentes acélból készült cupcake a sült finomságok eredeti tálalásához.

A rozsdamentes acélból készült cupcake minden asztalt feldob. Tálalhat benne sült krumplit, sült hagymakarikákat vagy akár mini fánkot is. Bélelje ki a kosarat sütőpapírral vagy szalvétával, amely a díszítés mellett a felesleges olajat is felszívja. A sütemény átmérője 9 cm, magassága 7,5 cm.

Súly (brutto) 90 g
A termék listázva van: Asztalra Konyhai eszközök
Ibili

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Ibili, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Csütörtökön 07. 14.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Csütörtökön 07. 14.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Csütörtökön 07. 14.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk