Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Gyermek figura mackóval - kislány

2 615 Ft 2 160 Ft ÁFA nélkül
Gyermek figura mackóval - kislány
Gyermek figura mackóval - kislány
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 2 615 Ft

Gyermek figura mackóval - kislány

A gyermek figuráját csecsemő született tortával díszítheti, vagy belefér egy bachelorette tortába. Dombornyomott alakzatokat is használhat a játékok, a golyók és egyéb díszítéséhez. Használja az ehető jelölőket a torta feliratok rajzolásához és írásához. Az ábrán a legjobban a bevont fiúk állnak. Az eredeti hatás érdekében a bevonóanyagot strukturált filmmel díszítheti, mielőtt a süteményre alkalmazza, hogy érdekes formákat hozzon létre.

A termék négy formában létezik, az aktuális készletállapot szerint véletlenszerűen választva.

Magasság kb. 5 cm, alapszélesség kb. 8,5 cm.

A termék listázva van: Baba születési figurák

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk