Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Tégla/barna piros bársony hatású spray 100 ml

Kakaóvaj spray a bársonyos textúra eléréséhez a süteményeken vagy desszerteken. A szín eltérhet az illusztrációs fotótól.

Részletes termékleírás
4 750 Ft 3 925 Ft ÁFA nélkül
Tégla/barna piros bársony hatású spray 100 ml
Tégla/barna piros bársony hatású spray 100 ml
Elérhetőség: 4 héten belül készleten
Ár: 4 750 Ft

Kakaóvaj spray a bársonyos textúra eléréséhez a süteményeken vagy desszerteken. A szín eltérhet az illusztrációs fotótól.

Modern cupcakes vagy bársony hatású desszerteket szeretne? Olyan kakaóvaj alapú spray-ket kínálunk, amelyek éppen ilyen bársonyos textúrát hoznak létre.

Csokoládészín fagyasztott vagy nagyon hideg cukrászati termékekhez. Bársonyos felületet hoz létre a tortán, nagyon látványos és dekoratív. A festék nem tartalmaz azoszínezéket (olyan anyagokat, amelyek hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek figyelmét és aktivitását).

Kiszerelés: 100 ml

Adagolás: max. 75 g/kg

Használat előtt legalább 2 órán át hagyja a palackot 25 °C körüli hőmérsékleten felmelegedni - ez azért van, hogy a kakaóvaj felmelegedjen, és ezt követően könnyen felvihető legyen a permetezett felületre. Ezt a felmelegített festéket ezután 20 cm távolságból egy nagyon hideg (lehetőleg fagyasztott) sütemény felületére lehet permetezni. Használat után a fúvókát forró víz alatt kell leöblíteni, hogy a kakaóvaj ne ülepedjen le benne.

Figyelmeztetés: a szín nem alkalmazható a rendkívül fagyott süteményekre (-40°C). Az extrém fagyás miatt a festék nem tapad a tortához, és lepereg róla. Ezért jobb, ha a torta kissé fagyott vagy csak nagyon enyhén alulhűtött.

Tárolás: hőforrástól távol, legfeljebb 50 °C-ig

Súly (brutto) 110 g
Nettó súly 100 g
Térfogata 100 ml
Szín Piros
A termék listázva van: Bársonyos hatás Červená potravinářská barviva a barvy

Termékösszetétel

Kakaóvaj, színezék E172, E171.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 01. 05.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 01. 05.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 01. 05.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Tégla/barna piros bársony hatású spray 100 ml

Tégla/barna piros bársony…

20 400 Ft
Tégla/barna piros bársony hatású spray 100 ml

Tégla/barna piros bársony…

20 400 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk