Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Rozsdamentes acél/szilikon fogó 35 cm

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 3 darab Szerdán 06. 26. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 985 Ft 3 290 Ft ÁFA nélkül
Rozsdamentes acél/szilikon fogó 35 cm
Rozsdamentes acél/szilikon fogó 35 cm
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 3 985 Ft

A szilikonpofákkal és a fogantyún lévő védő szilikonbevonattal ellátott fogót elsősorban a konyhában használják forró ételek forró zsírban való forgatására, de grillezéshez is használható. Anyag: pofák - 230 °C-ig ellenálló szilikon, markolat - fém. A fogó a felakasztó hurok egyszerű manipulálásával zárható. Méretek: hosszúság: 35 cm, szélesség: 4 cm.

Fém konyhai fogó szilikon pengékkel - az univerzális segítő a konyhában és a kerti parti grillezésénél.

A konyhában eltöltött intenzív pillanatokhoz olyan eszközökre van szükség, amelyek lépést tartanak. Bemutatjuk fém fogóinkat szilikonpofákkal - úgy terveztük, hogy tartósak, hasznosak és mégis kíméletesek legyenek az eszközökhöz.

Sokoldalú használat

A 35 cm hosszú és 4 cm széles fogó ideális forró ételek forró zsírban való forgatásához és grillezéshez. Használhatja őket húsok, halak, sült ételek és egyéb finomságok serpenyőkön és grilllapokon való megpirítására. A szilikonbevonatnak köszönhetően nagyon kíméletesek a tapadásmentes főzőedényekhez és a kerámia bevonatokhoz is - így a főzőedények biztonságban maradnak.

Tartós és praktikus

A fogók fémből és szilikonból készültek, ami nagy hőállóságot biztosít számukra. Az állkapcsok -40°C-tól +220°C-ig, míg a fogantyúk -40°C-tól +100°C-ig bírják a hőmérsékletet. A 145 g-os súlyuk ideális a biztonságos és stabil kezeléshez. Ezenkívül a fogót a felakasztó hurokkal könnyedén lezárhatja.

Műszaki adatok

  • Anyag: fém, szilikon
  • Hossz: 35 cm
  • Szélesség: 4 cm
  • Súly: 145 g
  • Használat: sütéshez, sütéshez
  • Jellemzők: csipesz
  • Mosogatógépben mosható: nem

Gyakran ismételt kérdések és válaszok

Használhatom a fogót tapadásmentes edényeken?

Igen, a szilikon állkapcsoknak köszönhetően a fogót biztonságosan használhatja tapadásmentes főzőedényeken.

A fogó mosogatógépben mosható?

Nem, a termék élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk a fogó kézi mosását.

A fogó ellenáll a magas hőmérsékletnek?

Igen, a szilikonpofák -40 °C-tól +220 °C-ig, a fém fogantyúk pedig -40 °C-tól +100 °C-ig bírják a hőmérsékletet.

 

Súly (brutto) 145 g
Anyag Rozsdamentes acél, Szilikon
A termék listázva van: BBQ & Grillezés party Konyhai eszközök Főzés és tartósítás
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 06. 26.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 06. 26.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 06. 26.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk