Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szeretnénk biztosítani Önöket, hogy az e-üzletben korlátozásaink nélkül tovább szállítjuk megrendeléseit. Minden nap e-bolton keresztül fogadjuk el megrendeléseinket, és árukat küldünk központi raktárunkból. Erősítjük munkatársainkat, és az elmúlt napokban új alkalmazottakat is felvetettünk az expedícióba.

Természetesen bevezettünk néhány biztonsági intézkedést is: vevőként különös aggodalomra ad okot, hogy a karantén ideje alatt nem engedjük vendégek látogatását a raktárban, és megszüntettük a személyes gyűjtést. 

Másrészt a GLS két címre küldünk egy futárt korlátozások és megszakítások nélkül, hogy teljes mértékben fedezhessük igényeit és megrendeléseit. Természetesen küldünk partnereink ellátási pontjaira is - a postai rendelési hálózatot. Ez igaz a Magyarországra, valamint Szlovákiára és Cseh Köztársaságra.

Biztonságos-e élelmiszerek és alapanyagok vásárlása?

A koronavírus nem terjed át élelem vagy ital útján. Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) szorosan figyelemmel kíséri az új koronavírus (COVID-19) által okozott betegség járványát, és megjegyzi, hogy "nincs bizonyíték arra, hogy az élelmezés valószínűleg a vírus terjedésének forrása vagy útja". emberi: elsősorban cseppek révén, amelyek köhögés, tüsszentés vagy kilégzés útján terjednek ki.

Kapcsolódó termékek

Sajnos nincs áru ebben a kategóriában még

    Lépjen kapcsolatba velünk