Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Iskolai készlet - Egyszarvú - Magic Unicorn

Iskolai készlet az egyszarvúak szerelmeseinek.

Részletes termékleírás
Rendszeres ár 8 000 Ft
7 600 Ft 6 280 Ft ÁFA nélkül
Iskolai készlet - Egyszarvú - Magic Unicorn
Iskolai készlet - Egyszarvú - Magic Unicorn
Elérhetőség: Áru nem áll rendelkezésre
Ár: 7 600 Ft 8 000 Ft -5%

Iskolai készlet az egyszarvúak szerelmeseinek.

Tartalmazza:

  • Tolltartó 2 szintes Egyszarvú - Magic Unicorn
  • Gyermek kötény alkotáshoz - Egyszarvú - Magic Unicorn
  • Hengeres ceruzatartó - Egyszarvú - Magic Unicorn

A gyermek munkaköpeny alkalmas az iskolában a művészeti, főző- és sütőszakkörökhöz, sőt a kerámia szakkörön is. Legfeljebb 40°C-os kézi mosást ajánlunk.

A kedves tolltartó elvarázsolja a varázslatos egyszarvúak minden kedvelőjét. A tolltartóban két szint van, és szükség szerint felszerelheti őket. Üresen szállítjuk, mindenkinek a saját igényei szerint. 

A tolltartó belsejében elegendő hely van az összes íróeszköznek, amelyre egy iskolás gyermeknek szüksége van. Különösen alkalmas színes ceruzákhoz, filctollakhoz és egyéb íróeszközökhöz. A tolltartó kiváló minőségű és tartós anyagokból készült. A tolltartó egészségre ártalmatlan és mérgező anyagoktól mentes. Ez az iskolatáska nem tartalmaz ceruzákat, tetszés szerint töltheti fel. Ugyanúgy tisztítsa, mint a tolltartót, csak nedves ruhával, kevés mosószeres vízben.

 

A termék listázva van: Ceruzatartók és tolltartók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk