Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Csipke vágó (készlet 1) - kiszúró

3 345 Ft 2 765 Ft ÁFA nélkül
Csipke vágó (készlet 1) - kiszúró
Csipke vágó (készlet 1) - kiszúró
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 3 345 Ft

Készlet csipke díszlécek bevonatos ünnepi sütemények különböző alkalmakkor.

Egy sor díszléccel többféle csipkét készíthet a bevont ünnepi tortákon különböző alkalmakkor. A csipke segítségével közvetlenül bevonhatja a bevont süteményeket, vagy vághatja a csipkéket a bevonóanyagokból. Ezek további színezékek lehetnek folyékony vagy gél színekkel. Por színnel porolhatja őket, hogy a csipke világos színű árnyalatú legyen a gyöngyházzal. A csipkét színes szórással is permetezheti. A csipke díszíti a sütemények kerületeit az alsó és felső szélén. A bevont tortát a legjobban illeszthető minták ehető ragasztóval vagy királyi mázzal.

A készlet 3 darab dekoratív díszlécet tartalmaz díszek dombornyomásához - csipke és extruder.

Műanyagból készült.

Egylista hossza körülbelül 13 cm, a dísz magassága kb. 2,5 cm.

Súly (brutto) 65 g
A termék listázva van: Csipkék és mintázók, Kiszúrók

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk