Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

csipkéző fogazott

2 015 Ft 1 665 Ft ÁFA nélkül
csipkéző fogazott
csipkéző fogazott
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 2 015 Ft

A fogók modellezése a bevonatos sütemények és egyéb desszertek dekoratív hatásainak kialakításához.

A modellező fogók úgy vannak kialakítva, hogy dekoratív hatásokat hozzanak létre a bevont süteményekre és más desszertekre. A cupcakesen és más bevont desszerteken dekoratív hornyokat is készíthet. Az íjakat és a szalagokat tovább formázhatja a csipeszek segítségével, amelyeket a torta peremének díszítésére vagy a torta széleinek díszítésére használ. Finom részleteket is kialakíthat, például karakter ruhákon vagy dekoratív modelleken.

Méret 19mm.

Használat: csúsztassa a fekete gyűrűt a fogók mentén a kívánt mintaszélesség eléréséhez. Engedje el és távolítsa el a fogófejeket.

Anyag: rozsdamentes acél.

A termék listázva van: Csipkézők
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 02. 24.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 02. 24.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 02. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk