Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Csipkéző sima hullámos

Rakráron van > 5 darab Csütörtökön 07. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 015 Ft 1 665 Ft ÁFA nélkül
Csipkéző sima hullámos
Csipkéző sima hullámos
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 015 Ft

A szerszámok modellezése dekoratív hatások létrehozására a bevont tortákra és más desszertekre.

A modellező fogók úgy vannak kialakítva, hogy dekoratív hatást fejtsenek ki a bevont lerakókon és más desszerteken. Dekoratív hornyok is készíthetők cupcakes és más bevont desszertek. Használhatja a fogóeszközöket a torta kerületét körülvevő íjak és szalagok alakításához vagy a torta széleinek díszítéséhez. Finom részleteket is kialakíthat, például karakterruhákon vagy dekoratív modelleken.

Velikost 19mm.

Használat: csúsztassa a fekete gyűrűt a fogókon a kívánt mintaszélesség eléréséhez, majd nyomja be a bevonóanyagba és finoman nyomja össze. Lazítsa meg és távolítsa el a fogókat.

 

Súly (brutto) 30 g
A termék listázva van: Csipkézők
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 07. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk