Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Cukor dekoráció - Piros virág 35db

  Cukor virág rajzolatú piros sárga központ.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  900 Ft 785 Ft ÁFA nélkül
  Cukor dekoráció - Piros virág 35db
  Cukor dekoráció - Piros virág 35db
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 900 Ft

  Cukor virág rajzolatú piros sárga központ.

  A cukor virágok finom, finom díszítést adnak a tetejére, a minidezerre és a cupcakesre. A gyerekek és felnőttek számára süteményekkel boríthatja őket. A virágzó rétre emlékeztető uborkákon és más természetes elemekkel rendelkező macskaköveken állnak ki. Alkalmas mézeskalács szívek, kekszek, sütik és egyéb cukrászati termékek díszítésére is. Ragadja meg a virágokat a virág sima felületén tejszínhabbal vagy csokoládéval.

  Összetevők: cukor, fehér tojás, citromsav (E330), élelmiszer-színek: karmin (cochineal) E120, kurkumin (E100), indigotin (E132), szabadalmi kék (E131), ragyogó fekete (E151).

  Súly: 12g

  Szín: piros, sárga középponttal

  Csomagolás: 35 virág egy béren

  Tárolja száraz helyen. Tartsa távol a közvetlen napfénytől és a nedvességtől.

  Allergének: Tojásfehér

  Súly (brutto) 20 g
  Nettó súly 20 g
  Szín Piros
  A termék listázva van: Cukor dekoráció - Virágok

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1556 kJ
  Energiaérték 366 kcal
  Szénhidrátok 90 g
  - ebből cukok 88.5 g
  Fehérje 1.5 g

  Termékösszetétel

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Tojás

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 22.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 22.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 22.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk