Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Mechanikus üvegszóró - 0,26 l

Ez az üveg mechanikus permetező tökéletes saláták fűszerezéséhez, zöldségételek elkészítéséhez és húsok pácolásához grillezéshez.

Részletes termékleírás
Rakráron van > 5 darab Csütörtökön 05. 30. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 985 Ft 2 465 Ft ÁFA nélkül
Mechanikus üvegszóró - 0,26 l
Mechanikus üvegszóró - 0,26 l
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 985 Ft

Ez az üveg mechanikus permetező tökéletes saláták fűszerezéséhez, zöldségételek elkészítéséhez és húsok pácolásához grillezéshez.

Akár olajat, akár ecetet öntesz bele, a folyadékot oda permetezed, ahová kell, finom sugárban, nem aeroszolként. Ez különösen hasznos húsok, tortillák vagy zöldségek sütése előtt, amikor korlátozni szeretnéd a zsír mennyiségét az elkészítendő ételben.

Az üvegtartály kapacitása 260 ml, és egy PP és PS műanyag spray-vel van ellátva, amely rozsdamentes acél gyűrűvel rendelkezik, amely a szivattyú elvén működik, csak nyomd meg a felső, nyíllal jelölt részt.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az olaj nagyobb sűrűsége miatt a permetezés hatása nem olyan tökéletes, mint az ecet vagy más folyadékok esetében. Az üvegtartály mosogatógépben mosható.

 

Térfogata 260 ml
Anyag Műanyag, Üveg
A termék listázva van: Cukortartók, fűszertartók Konyhai eszközök
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 05. 30.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 05. 30.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 05. 30.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk