Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Önhordó muffin sütő kosár - narancs 50 db

  Narancssárga sütő kosár 49x38 cm - 50 db.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  950 Ft 785 Ft ÁFA nélkül

  Narancssárga sütő kosár 49x38 cm - 50 db.

  Az eldobható papírpoharak előnye, hogy nincs szükség speciális formára a muffinok sütésére. A megerősített élnek köszönhetően a csészéket a sütőlapra helyezheti, és megfelelő tésztával és sütéssel töltheti fel. A süteményeket díszítheti és töltheti krémekkel, csokoládéval, jegesedéssel vagy bevonóanyagokkal és egyéb díszítéssel.

  Gyakorlatos muffin és cupcakes kosár. Szerkezetének köszönhetően nem szükséges a szerszámba behelyezni, csak tésztával tölteni, és süteményeket közvetlenül a tányéron sütni lehet.

  50 db

  méretei:

  magassága 3,8 cm
  Ø alsó 4,9cm
  Ø felső része kb. 8 cm

  Party téma Halloween
  Szín Narancssárga
  Anyag Papir
  A termék listázva van: Cukrászati sütési kosarak, Nagyobb muffin kosarak, Halloween, Muffinok és cupcakes

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 09. 23.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 09. 23.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 09. 23.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Önhordó muffin sütő kosár - narancs 50 db

  Önhordó muffin sütő kosár -…

  1 900 Ft

  Hasonló termék

  Lépjen kapcsolatba velünk