Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Önhordó muffin sütőpoharak - barna 50 db

Barna sütőpohár mérete 49x38 cm - csomag 50 darab

Részletes termékleírás
Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Csütörtökön 07. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 635 Ft 1 350 Ft ÁFA nélkül
Önhordó muffin sütőpoharak - barna 50 db
Önhordó muffin sütőpoharak - barna 50 db
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 1 635 Ft

Barna sütőpohár mérete 49x38 cm - csomag 50 darab

A szilikon formákat közvetlenül felhasználhatja arra, hogy kitöltse azokat a tésztákat, amelyeket a csészében süt, vagy pedig a formákat papírkosarakkal töltheti le, amelyeket a bögrék előkészítésének alkalma jellege szerint állít be. Sütés után feltöltheti és díszítheti krémekkel, csokoládéval, öntetekkel, bevonóanyagokkal és egyéb témájú díszekkel. A szilikon forma előnye, hogy a desszert könnyen összehajtható, így nem szükséges azt törölni. Készíthet hideg desszerteket vagy csokoládés kagylókat is, tejszínhabbal vagy fagylalttal töltve, gyümölcsökkel díszítve. A szilikon - 40 és 230 ° C közötti hőmérsékleten ellenáll és nem továbbítja a szagokat.

Az eldobható papírkosarak előnye az, hogy a muffinok sütéséhez nincs szükség speciális sajtolásra. A megerősített élnek köszönhetően a csészéket sütőtálcára teheti, közvetlenül megtöltheti megfelelő tésztával és sütheti. Díszítheti a sült palacsintákat krémekkel, csokoládéval, öntetekkel vagy bevonóanyagokkal és egyéb dekorációkkal.

Praktikus cupcakes muffinok és cupcakes sütéshez. Szerkezetének köszönhetően nem szükséges formába helyezni, csak töltse ki a tésztát, és desszerteket süthessen közvetlenül a sütőtálcára.

A csomag 50 darabot tartalmaz

méretei:

magassága 3,8 cm
Alsó Ø 4,9cm
Ø felső része kb. 8cm

 

Súly (brutto) 45 g
Nettó súly 45 g
Anyag Papir
A termék listázva van: Cukrászati sütési kosarak Nagyobb muffin kosarak Muffinok és cupcakes
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 07. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Önhordó muffin sütőpoharak - barna 50 db

Önhordó muffin sütőpoharak -…

3 265 Ft

Hasonló termék

1 635 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk