Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Önhordó muffin sütőpoharak - barna 50 db

  Barna sütőpohár mérete 49x38 cm - csomag 50 darab

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 085 Ft 895 Ft ÁFA nélkül

  Barna sütőpohár mérete 49x38 cm - csomag 50 darab

  A szilikon formákat közvetlenül felhasználhatja arra, hogy kitöltse azokat a tésztákat, amelyeket a csészében süt, vagy pedig a formákat papírkosarakkal töltheti le, amelyeket a bögrék előkészítésének alkalma jellege szerint állít be. Sütés után feltöltheti és díszítheti krémekkel, csokoládéval, öntetekkel, bevonóanyagokkal és egyéb témájú díszekkel. A szilikon forma előnye, hogy a desszert könnyen összehajtható, így nem szükséges azt törölni. Készíthet hideg desszerteket vagy csokoládés kagylókat is, tejszínhabbal vagy fagylalttal töltve, gyümölcsökkel díszítve. A szilikon - 40 és 230 ° C közötti hőmérsékleten ellenáll és nem továbbítja a szagokat.

  Az eldobható papírkosarak előnye az, hogy a muffinok sütéséhez nincs szükség speciális sajtolásra. A megerősített élnek köszönhetően a csészéket sütőtálcára teheti, közvetlenül megtöltheti megfelelő tésztával és sütheti. Díszítheti a sült palacsintákat krémekkel, csokoládéval, öntetekkel vagy bevonóanyagokkal és egyéb dekorációkkal.

  Praktikus cupcakes muffinok és cupcakes sütéshez. Szerkezetének köszönhetően nem szükséges formába helyezni, csak töltse ki a tésztát, és desszerteket süthessen közvetlenül a sütőtálcára.

  A csomag 50 darabot tartalmaz

  méretei:

  magassága 3,8 cm
  Alsó Ø 4,9cm
  Ø felső része kb. 8cm

  Súly (brutto) 45 g
  Nettó súly 45 g
  Anyag Papir
  A termék listázva van: Cukrászati sütési kosarak, Nagyobb muffin kosarak, Muffinok és cupcakes

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 01.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Önhordó muffin sütőpoharak - barna 50 db

  Önhordó muffin sütőpoharak -…

  2 170 Ft

  Hasonló termék

  1 085 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk