Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Papírkosarak 25 x 18 mm barna - 100 db

Pergamen cupcake, kerek barna mini desszertekhez és cukorkákhoz. Méretek 25x18 mm. Csomagolásban 100 db.  

Részletes termékleírás
Rakráron van > 5 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
930 Ft 765 Ft ÁFA nélkül
Papírkosarak 25 x 18 mm barna - 100 db
Papírkosarak 25 x 18 mm barna - 100 db
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 930 Ft

Pergamen cupcake, kerek barna mini desszertekhez és cukorkákhoz. Méretek 25x18 mm. Csomagolásban 100 db.

 

Színes papírpoharak desszertekhez, pralinéhoz és bombákhoz alkalmas gyermekek és felnőttek partiján történő kiszolgálásra. Használhatja őket apró teasütemények és cupcakes sütéséhez. Helyezze a papírpoharat az elkészített süteményformákba. Töltse fel a legjobb tésztával, közvetlenül a felni alatt. Sütés után a cupcakes tejszínnel, jegesedéssel vagy bevonattal díszítheti. A muffin és a cupcakes eredetileg több szinten is felszolgálható. Ez a desszert különféle születésnapi, ünnepi és egyéb rendezvényekre alkalmas, ahol kiegészíthetik az ünnepi tortát vagy közvetlenül pótolhatók. A cupcake-kat nem szabad kihagyni a gazdag édességekben. A cupcakes felhasználásával kész desszerteket is tárolhat, például nem sült burgonyát és kókuszdió golyókat, valamint egyéb apró desszerteket. Ön is töltheti őket csokoládéba, feltöltheti krémeket és díszítheti képzelete szerint.

A csomag 100 barna papírpoharat tartalmaz. Sütésre is alkalmas, a nem nedves pergamenpapír jól megőrzi alakját.

Súly (brutto) 20 g
Nettó súly 20 g
Anyag Papir
A termék listázva van: Cukrászati sütési kosarak, Kicsi muffin kosarak, Muffinok és cupcakes

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk