Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szárított tojásfehérje Eibumin White Egg Powder 200 g

Rakráron van 4 darab Hétfőn 10. 02. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
2 650 Ft 2 305 Ft ÁFA nélkül
Szárított tojásfehérje Eibumin White Egg Powder 200 g
Szárított tojásfehérje Eibumin White Egg Powder 200 g
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 2 650 Ft

Szárított tojásfehérje különleges keveréke búzadarás cukorral és citromsavval.

Porított keverék hótészták, indiai sütemények, kremroly, laskonek töltelékek készítéséhez. Szállítási súly 200g

előállítási eljárás: indiaiak : 100g eibumin + 500g ivóvíz - összekeverjük, rövid ideig pihentetjük, majd felverjük, habverés közben hozzáadunk 625g kristálycukrot és 350g ribizlilekvárt, a cukoroldatot lassan a felvert masszába öntjük (725g kristálycukrot 200g ivóvízzel felforraljuk, hogy "láncot" kapjunk).

Tojásfehérje krém - 100 g eibumin+770g ivóvíz - keverjük össze, hagyjuk állni, miközben felverjük, adjunk hozzá 620g kristálycukrot. A cukorlikőrt (1230g kristálycukor + 310g ivóvíz - lángosra forralva) lassan öntsük a felvert keverékhez, öntsük hozzá a 70g vanillin cukrot a felöntés után.

sült anyag

- laszkonok - medvetalp - 100 g eibumine + 765 g víz - keverjük össze, hagyjuk állni és habverjük fel, miközben hozzáadunk 620 g kristálycukrot. Lassan öntsük el a felvert anyagot (1230 g cukorkristály + 310 g láncon hegesztett ivóvíz hegesztés) a felvert anyagba, és a felvert masszába öntés után adjunk hozzá 480 g cukorliszt + 1080 g magot (kókuszdió, reszelt dió, mandula)

- habcsók - 100 g eibumin + 770 g ivóvíz - nevetsünk, hagyjuk pihenni, és korbácsolás közben adjunk hozzá 620 g kristálycukrot. Lassan öntsük a cukorkifolyót a felvert massába (1230 g cukorkristály + 310 g ivóvíz hegesztett lánc). Öntés után adjunk hozzá 785 g lisztcukrot a felvert massához.

A sütött termékeket 110–140 ° C-on szárítsuk 45 percig. - a sütő típusától függően.

 

Súly (brutto) 200 g
Nettó súly 200 g
Party témája Húsvét
A termék listázva van: Cukrászoti glazurák, royal icing Húsvét Mézeskalács diszítés Keverékek és készítmények

Termékösszetétel

Szárított tojásfehérje, cukor, savanyúságot szabályozó anyag (E330)

IREKS

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Ireks, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 10. 02.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 10. 02.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 10. 02.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk