Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Tésztakészítő

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 2 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
10 270 Ft 8 490 Ft ÁFA nélkül
Tésztakészítő
Tésztakészítő
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 10 270 Ft

Kézi mechanikus mozgás mellékletekkel az ízletes házi tészta elkészítéséhez.

Vékony tésztából készít házi tésztát, lasagne és cannelloni szeleteket.

Cukorkákhoz is alkalmas, ha egyenletes vékony = szeleteket kell készítenie, például modellezéshez és barázdázáshoz.

Készíthet finom tésztát házi készítésű házi alapanyagok nélkül. A mozgás teljesen fém, és a munkalaphoz fémcsavarral van rögzítve. Szerelje össze gyorsan és egyszerűen, majd bontsa ki és mossa kényelmesen.

Kézi tésztagéppel a tésztát 6 lehetséges vastagságban hengereli, legfeljebb 15 cm szélességre. A hengerelt tésztát ezután két szélességű tészta darabolja. A szélesség 2 és 6,5 mm (tészta, spagetti). Anyag: rozsdamentes acél.

Súly (brutto) 2650 g
Nettó súly 2695 g
A termék listázva van: Darálók, gépek
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk