Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Hordozható Airbrush készlet tortához

Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Csütörtökön 02. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
66 965 Ft 55 345 Ft ÁFA nélkül
Hordozható Airbrush készlet tortához
Hordozható Airbrush készlet tortához
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 66 965 Ft

Portable Airbrush Kit - Praktikus airbrush festőkészlet.

Nem zavarnak a klasszikus airbrush-készlet végtelen kábelei? A PME előállt egy megoldással, egy hordozható, USB-töltővel ellátott készlettel. A könnyű, újratölthető hordozható Airbrush Kit bárhová magaddal viheted és használhatod! Könnyen használható és kezelhető.

Az Airbrush Kit egy kiváló minőségű, hordozható kompresszorral rendelkezik, 11 PSI kimeneti nyomással a sütemények egyenletes fedése érdekében. Az Airbrush gravitációs adagolóval és gyönyörű arany színnel rendelkezik.

A működési idő kb. 50 perc, és a mellékelt USB töltőkábellel (90 cm, 7,4 V) kb. 1,5 óra alatt könnyen feltölthető. A töltés történhet konnektoron, számítógépen/laptopon vagy akár powerbankon keresztül is. A légkefés pisztoly tetején egy egyszerű kar található, amely tökéletes vezérlést biztosít, valamint egy könnyen feltölthető tartály, amelyet közvetlenül a kompresszoregységre csavarozhat.

0,3 mm tűátmérő.

 

Súly (brutto) 660 g
Nettó súly 500 g
A termék listázva van: Airbrush festékek Diszítési eszközök
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 02. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 02. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 02. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Hordozható Airbrush készlet tortához

Hordozható Airbrush készlet…

88 035 Ft
Hordozható Airbrush készlet tortához

Hordozható Airbrush készlet…

78 615 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk