Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Adapter - csatlakozó fúvókához kupakkal

Felhatalmazott eladó Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Csütörtökön 12. 07. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 815 Ft 1 500 Ft ÁFA nélkül
Adapter - csatlakozó fúvókához kupakkal
Adapter - csatlakozó fúvókához kupakkal
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 1 815 Ft

Adapter - csatlakozó fúvókához kupakkal

Könnyen és biztonságosan cserélje a hegyeket ezzel az adapterrel

Ez az adapter ideális mindenkinek, aki szeret a konyhában díszíteni és alkotni. Segítségével könnyen és biztonságosan cserélhet tippeket a díszítés során. A Decora speciális adapterét tartalmazza, amely az e márka tippjeihez alkalmas. Az adapter azonban más hegyekkel is használható, csak 1,8-2,0 cm átmérőig.

 

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

Az adapter csak a Decora hegyekkel kompatibilis?

Nem, az adapter más, 1,8-2,0 cm átmérőjű hegyekkel is használható.

Milyen biztonsági rendszerrel rendelkezik az adapter?

Az adaptert úgy tervezték, hogy a hegyeket biztonságosan és egyszerűen lehessen cserélni. Nem lehet megsérülni vagy kárt tenni benne.

Mi az előnye az adapter használatának a díszítés során?

Az adapter használata lehetővé teszi, hogy könnyebben és pontosabban vigye át a díszítőanyagot a süteményekre, cupcake-ekre vagy cupcake topperekre. A hegyek gyors cseréjével különböző mintákat vagy szélességű díszítéseket lehet használni.

 

A termék listázva van: Diszítési eszközök Díszítő zacskók Cukrászati eszközök
Decora

A Decora márka 1998-ban született a De Luca család több mint 40 éves tapasztalatára alapozva a vendéglátó- és cukrászipari berendezések területén. Carlo De Luca megérezte a lehetőséget, hogy a rajongók és amatőrök számára is elérhetővé tegye a torták és desszertek díszítésére szolgáló termékek olyan választékát, amely addig a profiknak volt fenntartva. Ma a vállalatot Carlo mellett a gyermekek, Pietro, Margherita és Serena vezetik, akik ugyanolyan lelkesedéssel folytatják a közös családi értékeket.

 

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 12. 07.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 12. 07.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 12. 07.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk