Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Csúszásgátló KEE habzsák / tekercs 72 darab - méret 30,5 cm

  Rakráron van 4 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


  Rendszeres ár 14 915 Ft
  Vásárlással spórolt 9 700 Ft (–65%)
  5 215 Ft 4 310 Ft ÁFA nélkül
  Csúszásgátló KEE habzsák / tekercs 72 darab - méret 30,5 cm
  Csúszásgátló KEE habzsák / tekercs 72 darab - méret 30,5 cm
  Dostupnost: Rakráron van 4 darab
  Ár: 5 215 Ft

  Kedvenc édesített cukrászati zsák csúszásgátló felülettel bármilyen töltelékkel való díszítéskor - krém, puding, kenyér, tojás töltelék stb. díszítéshez. Durva felületű, nagy szilárdságú, 30 cm hosszú, habzsák színe kék. Az ilyen típusú édességzsákok az édességekben egynapos zsákokként ismertek. Természetesen minden felhasználónak kell döntenie, hogy használat után dobja ki vagy mossa le a tasakot mosószeroldatban, szárítsa meg papírtörlővel, és legközelebb vagy többször használja, amíg a tasak elhasználódik. 72 darab tekercsben csomagolva

  Súly (brutto) 340 g
  Nettó súly 340 g
  A termék listázva van: Díszítő zacskók, Mézeskalács diszítés

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk