Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Csúszásgátló KEE zacskó / tekercs 72 darab - 53,3 cm méret

  Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


  Rendszeres ár 14 915 Ft
  Vásárlással spórolt 8 645 Ft (–58%)
  6 270 Ft 5 185 Ft ÁFA nélkül
  Csúszásgátló KEE zacskó / tekercs 72 darab - 53,3 cm méret
  Csúszásgátló KEE zacskó / tekercs 72 darab - 53,3 cm méret
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 6 270 Ft

  Kedvenc édesített cukrászati táska csúszásgátló felülettel bármilyen töltelékkel való díszítéskor - krém, puding, kenyér, tojás töltelék stb. Díszítéshez durva felület, nagy szilárdságú, 53 cm hosszú, táska színe kék. Az ilyen típusú édességzsákok az édességekben egynapos zsákokként ismertek. Természetesen minden felhasználó dönt, hogy a táskát felhasználás után eldobják vagy mosószer-oldatban öblítik-e, papír törülközővel szárítják, és legközelebb vagy többször használják, amíg a táska elhasználódik. 72 darab tekercsben csomagolva

  Súly (brutto) 990 g
  Nettó súly 990 g
  A termék listázva van: Díszítő zacskók, Mézeskalács diszítés

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk