Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Igelit zsák 30/90 tekercs 100 db

  Előnyös csomag
  0x
  JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


  Rendszeres ár 12 855 Ft
  Vásárlással spórolt 4 070 Ft (–32%)
  8 785 Ft 7 260 Ft ÁFA nélkül
  Igelit zsák 30/90 tekercs 100 db
  Igelit zsák 30/90 tekercs 100 db
  Dostupnost: Áru nem áll rendelkezésre
  Ár: 8 785 Ft

  Szilárd, szilárd műanyagból készült, erős hegesztéssel ellátott táskák, amelyek alkalmasak a klasszikus édességekhez, a cukrászok ezt a táskát egynapos vagy egyszeri címkével jelölik. De tudjuk a cseh háziasszonyokat, amíg a táska el nem tört, és a végéig használják. Miért nem. De ne felejtsük el a karbantartását - öblítsük le mosogatószerrel a zsír eltávolításához, majd érdemes azonnal törölgetni a táskát papírtörlővel / szalvétával. A táska azonnal kiszárad és tisztítható.

  Ebben az esetben a hossza 30 cm, a csomagolás 100 darab tekercsben van

  Súly (brutto) 415 g
  Nettó súly 415 g
  Szín Átlátszó
  A termék listázva van: Torta figurák és díszek, Díszítő zacskók, Mézeskalács diszítés

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Áru nem áll rendelkezésre
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Áru nem áll rendelkezésre
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Áru nem áll rendelkezésre

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk