Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Igelit zsák 30/90 tekercs 100 db

Előnyös csomag
JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


Ár kis csomagban 16 665 Ft
Vásárlással spórolt 4 465 Ft (–27%)
12 200 Ft 10 085 Ft ÁFA nélkül
Igelit zsák 30/90 tekercs 100 db
Igelit zsák 30/90 tekercs 100 db
Elérhetőség: Áru nem áll rendelkezésre
Ár: 12 200 Ft

Szilárd, szilárd műanyagból készült, erős hegesztéssel ellátott táskák, amelyek alkalmasak a klasszikus édességekhez, a cukrászok ezt a táskát egynapos vagy egyszeri címkével jelölik. De tudjuk a cseh háziasszonyokat, amíg a táska el nem tört, és a végéig használják. Miért nem. De ne felejtsük el a karbantartását - öblítsük le mosogatószerrel a zsír eltávolításához, majd érdemes azonnal törölgetni a táskát papírtörlővel / szalvétával. A táska azonnal kiszárad és tisztítható.

Ebben az esetben a hossza 30 cm, a csomagolás 100 darab tekercsben van

 

Súly (brutto) 415 g
Nettó súly 415 g
Szín Átlátszó
A termék listázva van: Torta figurák és díszek Díszítő zacskók Mézeskalács diszítés
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk