Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Műanyag állvány süteményes zacskóhoz 22,5x15cm

Felhatalmazott eladó
A termék értékesítése már nem történik meg
Műanyag állvány süteményes zacskóhoz 22,5x15cm
Műanyag állvány süteményes zacskóhoz 22,5x15cm
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 7 085 Ft

Műanyag állvány süteményes zacskóhoz 22,5x15cm

Piping táskatartó a Decora által

Ez a műanyag pipettázózacskó tartó egy nagyon praktikus segítő, amely lehetővé teszi, hogy a zacskót használat közben tartsa, és megkönnyíti a töltést. Két kivehető részből áll, amelyek megkönnyítik a tisztítását.

Termékleírás: A tégelyes tésztatöltő táskákhoz használható:

 • Márka: A márka a következő: Tűzálló tészta.
 • Név: Piping Bag Holder
 • Szín: Fehér
 • Anyag: műanyag
 • Méret: Ø 10,3 x 22 cm

Termékelőnyök:

 • Segít a pipettázó zsákot a helyén tartani használat közben.
 • Megkönnyíti a töltelékkel való feltöltést a táskába.
 • Könnyen tisztítható a két kivehető résznek köszönhetően.
 • Biztonságos és újrahasznosítható műanyagból készült.

GYIK:

Ez a tartó minden méretű süteményes zacskóval kompatibilis?

Igen, ezt a tartót úgy tervezték, hogy többféle méretű süteményes zacskóhoz illeszkedjen. Elég tágas a legtöbb szabványos méretű díszítőzacskóhoz.

Ez a tartó professzionális használatra is alkalmas?

Igen, ez a tartó otthoni és professzionális használatra is alkalmas. Stabil tartást biztosít a táskának, így könnyen és precízen lehet vele díszíteni, és különböző utántöltőkkel megtölteni a táskát.

Hogyan tisztítható ez a tartó?

Ez a tartó könnyen tisztítható. Csak távolítsa el a két kivehető részt, és mossa el őket meleg vízzel és szappannal. Az alapos tisztításhoz egy puha szivacs vagy kefe használatát is javasoljuk. Mosás után hagyja az alkatrészeket alaposan megszáradni, mielőtt újra használná.

 

A termék listázva van: Díszítő zacskók Mézeskalács diszítés
Decora

A Decora márka 1998-ban született a De Luca család több mint 40 éves tapasztalatára alapozva a vendéglátó- és cukrászipari berendezések területén. Carlo De Luca megérezte a lehetőséget, hogy a rajongók és amatőrök számára is elérhetővé tegye a torták és desszertek díszítésére szolgáló termékek olyan választékát, amely addig a profiknak volt fenntartva. Ma a vállalatot Carlo mellett a gyermekek, Pietro, Margherita és Serena vezetik, akik ugyanolyan lelkesedéssel folytatják a közös családi értékeket.

 

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

 • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
 • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk