Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Tortadekorátor és tésztaprés mellékletekkel

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 3 darab Pénteken 02. 10. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
5 785 Ft 4 780 Ft ÁFA nélkül
Tortadekorátor és tésztaprés mellékletekkel
Tortadekorátor és tésztaprés mellékletekkel
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 5 785 Ft

Tortadekorátor mellékletekkel, kekszprés. A tésztaprés - dekorátor különféle kekszek sütésére, valamint sütemények vagy szendvicsek díszítésére használható. 20 különféle fém csatlakozót és 4 műanyag díszítő rögzítőelemet tartalmaz. Egyszerű dugattyúkezelés, a tészta adagolása az édességhez a dugattyúrúd léptető rendszer segítségével.

Extrudáló pisztoly, amelyet elsősorban különféle formájú sütik és sütik készítésére terveztek. Teljesen felhasználható széf helyett sütemények, desszertek, szendvicsek, szendvics tálak stb. Díszítésére.

A tésztaprés - dekorátor különféle kekszek sütésére, valamint sütemények vagy szendvicsek díszítésére használható.

20 különféle fém csatlakozót és 4 műanyag díszítő rögzítőelemet tartalmaz. Egyszerű dugattyúkezelés, állítható tészta az édesszelethez a dugattyúrúd léptető rendszer segítségével.

A dekorátor testének mérete: hossza 17 cm, átmérő. 5,5 cm.

Anyag: fém, műanyag.

Súly (brutto) 400 g
A termék listázva van: Díszítő zacskók Karácsony
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 02. 10.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 02. 10.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 02. 10.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk