Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Rozsdamentes acél díszítőcső 6

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 3 darab Pénteken 05. 31. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
500 Ft 415 Ft ÁFA nélkül
Rozsdamentes acél díszítőcső 6
Rozsdamentes acél díszítőcső 6
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 500 Ft

A sütemények és desszertek krémmel díszítésére vágott díszítő hegy.

Vágott csúcsok, hogy gazdag díszítőt hozzanak létre az ünnepi tizenéveseknél. Létrehozhat díszített torta éleket, csokrokat és fodrosokat. A permetezett virágok előállításához alkalmas döntött vágott csövek használata. A kupola felületeit különböző formájúvá tehetjük. A hatékony díszítéshez tanácsos a 2 és 3 féle dekorációs tipp közötti váltakozás, amely többféle méretű dekoratív formát biztosít Önnek. Finom vágási tippeket használjon finom részletekhez és finom díszítéshez, hogy finom csipkehatást hozzon létre, és írjon és festessen velük. Válasszon széles vágási tippeket a masszív díszítéshez, például a cupcakeshez. A vágott formájú és méretű gingerbread-okon díszítő, díszes királyi mázat készíthet. A szendvicsek és egyéb sós ételek díszítéséhez használjon csillag alakú vágott csövet. Használjon laza vagy gélfestéket a krémek színéhez. Munka hideg krémekkel és tippekkel.

A díszítő csillag csúcsa - 6 tipp. Használja a süteményeket és a desszerteket tejszínnel.

anyag: rozsdamentes acél
méretek: átmérő 10 mm, hossza 4,5 cm.

 

  • nem alkalmas mikrohullámú sütőkhöz
Súly (brutto) 4 g
Nettó súly 10 g
Áru alkalmas használatra nem alkalmas mikrohullámú sütőkhöz
A termék listázva van: Fogazott csövek
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 05. 31.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 05. 31.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 05. 31.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk