Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Wilton Ultimate Tool Caddy - professzionális szervező - doboz torta szerszámokhoz és edényekhez

  Utolsó a raktárba Doprava zdarma
  Rakráron van 1 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 49 500 Ft
  AKCIÓ -13%
  43 115 Ft 35 630 Ft ÁFA nélkül
  Wilton Ultimate Tool Caddy - professzionális szervező - doboz torta szerszámokhoz és edényekhez
  Wilton Ultimate Tool Caddy - professzionális szervező - doboz torta szerszámokhoz és edényekhez
  Dostupnost: Rakráron van 1 darab
  Ár: 43 115 Ft 49 500 Ft -13%

  Szereted a rendet, és mindennek a helyén kell lennie? Akkor csak egy dolog van otthon - egyértelmű szervező, egy doboz az összes sütőeszközéhez és édességhez. Tartsa mindent ott, ahol lennie kellene ...

  A doboz dekoratív tippek, vágógépek, festékek, fondant szerszámok, vágók és még sok más tárolására alkalmas.

  A speciális rekeszek, testreszabható helyiségek és csodálatos kiegészítők megkönnyítik és megkönnyítik az édességek és szerszámok és kiegészítők tárolását vagy finomítását.

  Caddy három szervezeti szinttel rendelkezik:

  Legfelső szint: A tip kiegészítők szervezőinek szekciói.
  Középszint: fiókok flip-top és fiókszínekkel.
  Alsó szint: túlméretes fiók túlméretezett tárgyakhoz.
  Plusz hasított ütközők, amelyek a spatulát tartják.
  Méret: kb. 35 x 38 x 12,7 cm.

  Műanyagból. Az első használat előtt tiszta, nedves ruhával törölje le.

  Súly (brutto) 2989 g
  A termék listázva van: Dobozok, boxok és eszköz táskák
  Wilton

  Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk