Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Reliéf alátét - dekoratív dísz (Tapis relief)

Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Pénteken 09. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
23 515 Ft 19 435 Ft ÁFA nélkül
Reliéf alátét - dekoratív dísz (Tapis relief)
Reliéf alátét - dekoratív dísz (Tapis relief)
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 23 515 Ft

Az alátét dekoratív mérlegeket hoz létre, amelyek a bevonó anyagon a mérlegre emlékeztetnek, hogy lefedjék az ünnepi tortákat, cupcakesokat és egyéb desszerteket. Gördítse le a bevonatot vagy a modellező vegyületet porcukorral borított lapos hátlapon, és nyomja a strukturált filmet a vegyület felületére. Segíthet egy hengerrel. A tömegből csak néhány dekorációs alkatrész készíthető süteményekhez, például szalagok, íjak és különféle díszek. Ezenkívül a tésztát színes tésztával bevonhatja és a tészta kontraszt színét felviheti. Sütés után kap egy díszített korpuszt, ahol a krémek kitöltése közben kirakhatja a süteményformák oldalát, vagy a semifreda formák falait kirakhatja.

Szilikon sütőforma műanyag domborítással.

Penészméret: 40 x 60 cm. Minta mélysége: 3 cm.

 

Súly (brutto) 830 g
Nettó súly 830 g
Anyag Szilikon
A termék listázva van: Dombornyomott alátétek
Silikomart

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Silikomart, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 09. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 09. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 09. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk