Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Dönthető talp forma 20 db

Dönthető talp forma 20 db

Részletes termékleírás
Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 385 Ft 1 145 Ft ÁFA nélkül
Dönthető talp forma 20 db
Dönthető talp forma 20 db
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 385 Ft

Dönthető talp forma 20 db

Az űrlap felhasználásával ropogós tésztákat tölthet fel, amelyeket sütés és billenés után porcukorba csomagolnak, vagy csokoládéval vagy más öntetekkel díszítik. Készíthet üreges héjakat az öntőformából, hogy összekapcsolja a krémeket, és díszítse csokoládéval, dióval stb. A krémmel töltött héjak eredeti héjszerű édességeket hozhatnak létre, ha a félig töltött krémet az egyik oldalra hagyják, és fényes cukorgyöngyöt helyeznek a krémre. Mielőtt a tésztát a formába préselné, jobb, ha a formát vajjal megzi. Tipp a sült tésztát még mindig langyosra.

Csavar alakú csuklós formák - a készlet 20 darabot tartalmaz. Ónból készült.

Hossza kb. 6,7 cm, magassága 3,5 cm és mélysége kb. 1,3 cm

Anyag Fém
A termék listázva van: Karácsony, Dönthető formák

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk