Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kis tekercsvágó 20 db

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 3 darab Pénteken 05. 31. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 185 Ft 1 805 Ft ÁFA nélkül
Kis tekercsvágó 20 db
Kis tekercsvágó 20 db
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 2 185 Ft

Formák - kis tekercsek 20 db.

A formák segítenek abban, hogy egyenletes méretű, azonos nagyságú tekercseket készítsen a muffintésztából. Mielőtt kibéleli a formát a tésztával, kenje meg a formát vajjal. Nyomjuk a tésztát a formába. A klasszikus, töltetlen tekercsek elkészítéséhez nyomja ki a tésztát a forma szélével egy vonalban. Ha a tésztát csak az oldalához nyomja, akkor egy enyhe mélyedést hoz létre, amely lehetővé teszi, hogy a tekercseket krémmel töltse meg és összeragassza. A ragasztott tekercsek tetejére csokoládé- vagy rumos máz kerülhet.

A sütőformák segítségével gyönyörű házi készítésű tekercseket süthet. A finomságok könnyen kiboríthatók a formából, és sütés után csábítóan néznek ki.

  • formák - 20 darabos készlet
  • kis tekercs - d.. 5,5 cm
.

 

Súly (brutto) 99 g
A termék listázva van: Dönthető formák
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 05. 31.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 05. 31.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 05. 31.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk