Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Méh kaptár (darázs fészek) csipog

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Csütörtökön 07. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
785 Ft 645 Ft ÁFA nélkül
Méh kaptár (darázs fészek) csipog
Méh kaptár (darázs fészek) csipog
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 785 Ft

Méhkaszat vagy darázsfészek - műanyag forma

Használjon műanyag formát egy eredeti darázsfészek létrehozásához, amely egy méhkasra hasonlít egy kis méhmel. Mielőtt be nem szorította a tésztát a formába, nyomja össze az űrlapot, meghintje porcukorral, majd nyomja be a tömeget. Az alkatrészeket mindig vegye magához. A tésztában készítsen egy bemélyedést ujjával vagy kerek fa fogantyúval, és távolítsa el a kiálló tésztadarabokat. Óvatosan nyissa ki a formát, és távolítsa el a kaptárt. A feltöltés előtt hagyja megszilárdulni egy sima felületen. A tésztát mindig hűtse.

A méhkaptár forma kiválóan alkalmas a hagyományos méhkasüzem cukorka vagy darázs fészek készítésére. Annak elkerülése érdekében, hogy a tészta beragadjon az öntőformába, és hogy könnyebben ki tudjon ürülni a formaból, minden egyes tésztadarabot enyhén be kell csomagolni porcukorba, és nem kell törölnie vagy önteni a formákat. Amikor egy becsomagolt tésztadarabot tesz egy formába, könnyen formázhatja és kihúzhatja.

Méh kaptár recept:
Kaptár alapanyagai

1 csomag szivacsos keksz
100 g cukor (hab)
60 g vaj
2 evőkanál tej
2 evőkanál rum
2 evőkanál kakaó
Kaptár bezárására a kaptár
2 evőkanál dió (őrölt)


A krém összetevői:

100 g vaj
1 sárgája
100 g cukor
kanál rum
adjunk hozzá kakaót, hogy ízlés szerint sötét krémet hozzunk létre.

Előkészítési eljárás
Szivacsos keksz, adjon hozzá további összetevőket és dolgozza ki a tésztát, hogy hidegben megszilárduljon. Szorítsa a tésztadarabokat a kaptárban lévő formákba. Ezután készítsen bemélyedést a kaptárban, töltse fel tejszínnel, és fedje be egy szivacsos tortával (vagy egy Linz tésztából készült sült kerékkel). Amikor a kaptár befejeződött, döntse sík felületre, lehetőleg egy falra, és hagyja, hogy a hűtőbe tegyen. Annak elkerülése érdekében, hogy a tészta beragadjon az öntőformába, és hogy könnyebben ki tudjon ürülni a formaból, minden egyes tésztadarabot enyhén be kell csomagolni porcukorba, és nem kell törölnie vagy önteni a formákat. Amikor egy becsomagolt tésztadarabot tesz egy formába, könnyen formázhatja és kihúzhatja.

További recepteket talál a blogunkon.

 

Súly (brutto) 7 g
A termék listázva van: Karácsony Dönthető formák Témák
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 07. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk