📦 Ma INGYENES szállításs Csomagküldővel! További információ itt 📦
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Méh kaptár (darázs fészek) csipog

  Felhatalmazott eladó
  Rakráron van > 5 darab Kedden lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  445 Ft 365 Ft ÁFA nélkül

  Méhkaszat vagy darázsfészek - műanyag forma

  Használjon műanyag formát egy eredeti darázsfészek létrehozásához, amely egy méhkasra hasonlít egy kis méhmel. Mielőtt be nem szorította a tésztát a formába, nyomja össze az űrlapot, meghintje porcukorral, majd nyomja be a tömeget. Az alkatrészeket mindig vegye magához. A tésztában készítsen egy bemélyedést ujjával vagy kerek fa fogantyúval, és távolítsa el a kiálló tésztadarabokat. Óvatosan nyissa ki a formát, és távolítsa el a kaptárt. A feltöltés előtt hagyja megszilárdulni egy sima felületen. A tésztát mindig hűtse.

  A méhkaptár forma kiválóan alkalmas a hagyományos méhkasüzem cukorka vagy darázs fészek készítésére. Annak elkerülése érdekében, hogy a tészta beragadjon az öntőformába, és hogy könnyebben ki tudjon ürülni a formaból, minden egyes tésztadarabot enyhén be kell csomagolni porcukorba, és nem kell törölnie vagy önteni a formákat. Amikor egy becsomagolt tésztadarabot tesz egy formába, könnyen formázhatja és kihúzhatja.

  Méh kaptár recept:
  Kaptár alapanyagai

  1 csomag szivacsos keksz
  100 g cukor (hab)
  60 g vaj
  2 evőkanál tej
  2 evőkanál rum
  2 evőkanál kakaó
  Kaptár bezárására a kaptár
  2 evőkanál dió (őrölt)


  A krém összetevői:

  100 g vaj
  1 sárgája
  100 g cukor
  kanál rum
  adjunk hozzá kakaót, hogy ízlés szerint sötét krémet hozzunk létre.

  Előkészítési eljárás
  Szivacsos keksz, adjon hozzá további összetevőket és dolgozza ki a tésztát, hogy hidegben megszilárduljon. Szorítsa a tésztadarabokat a kaptárban lévő formákba. Ezután készítsen bemélyedést a kaptárban, töltse fel tejszínnel, és fedje be egy szivacsos tortával (vagy egy Linz tésztából készült sült kerékkel). Amikor a kaptár befejeződött, döntse sík felületre, lehetőleg egy falra, és hagyja, hogy a hűtőbe tegyen. Annak elkerülése érdekében, hogy a tészta beragadjon az öntőformába, és hogy könnyebben ki tudjon ürülni a formaból, minden egyes tésztadarabot enyhén be kell csomagolni porcukorba, és nem kell törölnie vagy önteni a formákat. Amikor egy becsomagolt tésztadarabot tesz egy formába, könnyen formázhatja és kihúzhatja.

  További recepteket talál a blogunkon.

  A termék listázva van: Karácsony, Témák, Dönthető formák
  ORION domácí potřeby

  Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 26.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 26.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 26.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk