Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Méh kaptár (darázs fészek) pattan - fa

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Csütörtökön 07. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
785 Ft 645 Ft ÁFA nélkül
Méh kaptár (darázs fészek) pattan - fa
Méh kaptár (darázs fészek) pattan - fa
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 785 Ft

Méhkasztó vagy darázsfészek is - műanyag fa forma

A méhkaptár forma kiválóan alkalmas a hagyományos méhkasüzem cukorka vagy darázs fészek készítésére. Annak elkerülése érdekében, hogy a tészta tapadjon a serpenyőbe, és hogy könnyebben kieshessen a serpenyőből, minden egyes tészta darabot finoman be kell csomagolni porcukorba, és nem kell törölnie vagy lisztetnie az edényeket. Amikor egy becsomagolt tészta darabot tesz egy formába, könnyen formázhatja és kihúzza.

Bee kaptár recept:
Kaptár alapanyagai

1 csomag szivacsos keksz
100 g cukor (hab)
60 g vaj
2 evőkanál tej
2 evőkanál rum
2 evőkanál kakaó
Kaptár bezárására a kaptár
2 evőkanál dió (őrölt)
A krém összetevői:

100 g vaj
1 sárgája
100 g cukor
kanál rum
adj hozzá kakaót, hogy ízlés szerint sötét krémet hozzon létre.

Előkészítési eljárás
Szivacsos keksz, adjon hozzá további összetevőket és dolgozza ki a tésztát, hogy hidegben megszilárduljon. Szorítsa a tésztadarabokat a kaptárban lévő formákba. Ezután készítsen bemélyedést a kaptárban, töltse fel tejszínnel, és fedje be egy piskóta tortával (vagy egy sült Linz-tál gombjával). Amikor a kaptár befejeződött, döntse sík felületre, lehetőleg egy falra, és hagyja, hogy a hűtőbe tegyen. Annak elkerülése érdekében, hogy a tészta tapadjon a serpenyőbe, és hogy könnyebben kieshessen a serpenyőből, minden egyes tésztadarabot finoman be kell csomagolni porcukorba, és nem kell törölnie vagy lisztetnie az edényeket. Amikor egy becsomagolt tésztadarabot tesz egy formába, könnyen formázhatja és kihúzza.

További recepteket talál a blogunkon.

 

Súly (brutto) 8 g
Nettó súly 10 g
A termék listázva van: Dönthető formák
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 07. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk