Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Méhkasztó (darázsfészek) 10 db döntető

Felhatalmazott eladó
JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás
Ár kis csomagban 4 335 Ft
Vásárlással spórolt 135 Ft (–3%)
4 200 Ft 3 470 Ft ÁFA nélkül
Méhkasztó (darázsfészek) 10 db döntető
Méhkasztó (darázsfészek) 10 db döntető
Elérhetőség: Áru nem áll rendelkezésre
Ár: 4 200 Ft

Méhkasztó (darázsfészek) forma

A méhkaptár forma kiválóan alkalmas a hagyományos méhkasüzem cukorka vagy darázs fészek készítésére. Annak elkerülése érdekében, hogy a tészta beragadjon az öntőformába, és hogy könnyebben kibújhasson a formaból, minden egyes tésztadarabot enyhén be kell csomagolni porcukorba, és nem kell törölnie vagy önteni a formákat. Amikor egy becsomagolt tésztadarabot tesz egy formába, könnyen formázhatja és kihúzhatja.

Anyag: műanyag. Mosogatógéphez alkalmas.
Méretek: átmérő 5 cm, magassága 4 cm.
Bee kaptár recept:
Kaptár alapanyagai

1 csomag piskóta
100 g cukor (por)
60 g vaj
2 evőkanál tej
2 evőkanál rum
2 evőkanál kakaó
Piskóta bezárására 
2 evőkanál dió (őrölt)


A krém összetevői:

100 g vaj
1 sárgája
100 g cukor
kanál rum
adjunk hozzá kakaót, hogy ízlés szerint sötét krémet hozzunk létre.

Előkészítési eljárás
Darált kekszek, további hozzávalókat, és előkészíti a tésztát, ami hagyjuk kihűlni megszilárdulni. Szorítsa a tésztadarabokat a kaptárban lévő formákba. Ezután készítsen bemélyedést a kaptárban, töltse fel tejszínnel, és fedje le egy piskóta tortával (vagy egy sült Linz-tál gombjával). Amikor a kaptárban, így készen áll, dump egy sima felületre, lehetőleg a pultra, és hagyjuk a hűtőben megkeményedik. Annak elkerülése érdekében, hogy a tészta beragadjon az öntőformába, és hogy könnyebben ki tudjon ürülni a formaból, minden egyes tésztadarabot enyhén be kell csomagolni porcukorba, és nem kell törölnie vagy önteni a formákat. Amikor csomagolva egy darabot a tésztából helyezték formák, minden probléma nélkül natvaruje neki, és húzza.

További recepteket talál a blogunkon.

 

Súly (brutto) 100 g
Nettó súly 4 g
A termék listázva van: Karácsony Dönthető formák Témák
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk