Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kiszúró forma - magyal levél 57 mm

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van > 5 darab Pénteken 09. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 4 200 Ft
3 570 Ft 2 950 Ft ÁFA nélkül
Kiszúró forma - magyal levél 57 mm
Kiszúró forma - magyal levél 57 mm
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 3 570 Ft 4 200 Ft -15%

Kiszúró forma - eredeti PME termék, a dugattyún lévő erezett kiszúróval és tollal. A lyukasztó automatikusan visszatér a kiindulási helyzetbe. Ez egy gyors módja a levelek kivágásának az erezet alkalmazásával. Laphossz 57 mm. Anyag műanyag.


A koncepciót tisztázandó - gyors,pontos,precíz - az első lépésben kivágod a formát a kinyújtott marcipánból, a második lépésben megütöd a domborulatot, a harmadik lépésben a formát a vágási perem szélén túlra nyújtod, és máris leveheted az egész kivágott formát. Használat után kézzel mossa el a vágógépet anélkül, hogy nedves ruhával alaposan áttörölné.

 

A termék listázva van: Dugattyúvágók és bélyegek Akció
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 09. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 09. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 09. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk