🎁  MA AJÁNDÉK MINDEN MEGRENDELÉSHEZ: Ingyenes csomag 3 db FFP2 légzőkészülék 🎁 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kiszúró szett - szivecskék

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rendszeres ár 5 270 Ft
AKCIÓ -15%
4 480 Ft 3 705 Ft ÁFA nélkül
Kiszúró szett - szivecskék
Kiszúró szett - szivecskék
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 4 480 Ft 5 270 Ft -15%

Fém vágókészlet mini szívdugattyúval, műanyag dobozban, habbal csomagolva. Szívméret 6,10 és 13 mm. Mennyiség - szett

Ahhoz, hogy az első lépésben gyorsan, pontosan - tisztázzuk a kifejezést, vágjuk le az alakot, a második lépésben nyomja meg a megkönnyebbülést, a harmadik lépésben kivágja az alakot a vágókör szélén, és leveheti az egész formát. Használat után mossa le a kiszúrót vagy nedves ronggyal törölje meg.

Súly (brutto) 35 g
Nettó súly 35 g
A termék listázva van: Dugattyúvágók és bélyegek

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk