Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Gyümölcs töltelék Eper Frutafill 60% egyösszegű gyümölcs - 6 kg

Felhatalmazott eladó
Kedden lesz raktáron
12 355 Ft 10 745 Ft ÁFA nélkül
Gyümölcs töltelék Eper Frutafill 60% egyösszegű gyümölcs - 6 kg
Gyümölcs töltelék Eper Frutafill 60% egyösszegű gyümölcs - 6 kg
Elérhetőség: Kedden lesz raktáron
Ár: 12 355 Ft

A szamóca nagy részét tartalmazó epergél a gyümölcs természetes ízében és aromájában kiváló. Az eper töltelék töltött süteményekhez alkalmas, például túrós töltelékkel.

A szamóca nagy részét tartalmazó epergél a gyümölcs természetes ízében és aromájában kiváló. Az eper töltelék töltött süteményekhez alkalmas, például túrós töltelékkel. A sütemények, tekercsek, szeletek, friss nyári desszertek és egyéb termékek feltöltésére tejszínnel is keverhető. Epergél is keverhető sütődarabokban - például sült sajttorta.

Az eper tölteléket a túrós galuskával készítheti.

Az epergélt házi tejszínes fagylaltba is keverheti.

Gél hozzáadható a zselatin öntetekhez a friss túró és joghurt süteményekhez és desszertekhez.

Egyéb ízek - csokoládé, vanília, kókusz, mandula és pisztácia - szintén hozzáadódnak az eper töltelékhez.

A Frutafill eper 6 kg-os vödörbe van csomagolva.

Gyümölcs tartalom 70%. Felhasználhatósági időtartam 6 hónap. Fagyasztható. Széles alkalmazás.

Súly (brutto) 6000 g
Nettó súly 6000 g
Íz (aroma) Eper
Szín Piros
A termék listázva van: Dzemek és lekvárok
Zeelandia

A Zeelandia Royal Group egy családi vállalkozás, amelynek több mint 100 éves hagyománya van a cukrászok és pékáruk minőségi alapanyagának előállításában, nemcsak szülőföldjükön Hollandiában, hanem az elmúlt évtizedekben a világ 70 másik országában. Amikor Herman Johan Doeleman pék 1900-ban Zeeland tartomány legészakibb szigetén, Zurrikzeêben kezdett gyártani és eladni zselé kekszeket és egyéb finomságokat, úgy tűnt, nem tudta, hogy csak negyed évszázaddal később büszke lesz a "Beszerző a királyi háztartásra!" Címre. és örökségét nemzedékek óta megőrzik.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk