Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Málna gyümölcsgél 6 kg

Felhatalmazott eladó
Kedden lesz raktáron
15 335 Ft 13 690 Ft ÁFA nélkül
Málna gyümölcsgél 6 kg
Málna gyümölcsgél 6 kg
Elérhetőség: Kedden lesz raktáron
Ár: 15 335 Ft

Málna töltelék, amely közvetlen fogyasztásra alkalmas extra gyümölcsöt tartalmaz.

A málna töltelék kiválóan alkalmas pörkölt levélzsákokhoz. A málna természetes íze és aromája kiváló. Keverjük össze túrós töltelékkel a kenyér kitöltéséhez. A málna gél hozzáadható a sült és sült sütemények túrós töltelékéhez, süteményekhez és desszertekhez, illetve krémes fagylaltcsészékhez. A málna töltelék lehet a sütemények, zsemlék és szeletek töltésére szánt krémek része. A málna ízét a házi tejszínes fagylalt is kitűnő lesz. A málnákat csokoládéval, vanília, mandula, kókusz, menta és így társíthatja.

Ízesített gyümölcsgél. Legfeljebb 60% gyümölcsöt tartalmaz.

6 kg-os vödörbe csomagolva. Felhasználhatósági időtartam 6 hónap.

 

Súly (brutto) 6000 g
Nettó súly 6000 g
Íz (aroma) Málna
A termék listázva van: Dzemek és lekvárok
Zeelandia

A Zeelandia Royal Group egy családi vállalkozás, amelynek több mint 100 éves hagyománya van a cukrászok és pékáruk minőségi alapanyagának előállításában, nemcsak szülőföldjükön Hollandiában, hanem az elmúlt évtizedekben a világ 70 másik országában. Amikor Herman Johan Doeleman pék 1900-ban Zeeland tartomány legészakibb szigetén, Zurrikzeêben kezdett gyártani és eladni zselé kekszeket és egyéb finomságokat, úgy tűnt, nem tudta, hogy csak negyed évszázaddal később büszke lesz a "Beszerző a királyi háztartásra!" Címre. és örökségét nemzedékek óta megőrzik.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 07. 30.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 07. 30.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 07. 30.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk