Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Por ecset - 5 darab készlet

A termék értékesítése már nem történik meg
Por ecset - 5 darab készlet
Por ecset - 5 darab készlet
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 3 750 Ft 4 500 Ft -17%

Kefe készlet a porbevonáshoz vagy a fényezéshes.

Puha ecsetek felhasználhatók por színek bevonására a bevonó és modellező anyagokra. A jobb tapadás érdekében a felület bevihető ehető ragasztóval. Egy ecsettel fényes gyöngyház színeket alkalmazhat a felületek élénkítésére és csillogó hatások létrehozására és ragyogására. Ezzel szemben árnyékokat hozhat létre a színekkel és alakzatokkal.

Szélesség kb 1 cm, 0,7 cm, 0,5 cm, 0,4 cm a 0,2 cm.

A pormentesítés sokkal szórakoztatóbb, ha a bármelyik porecsetet használja  a fondan vagy a gumi pasztára. Az ecsetek lágy szintetikus sörtékkel rendelkeznek. Nagy ecset nagyobb területekre alkalmas, kisseb részletekre.

 

Használat előtt és után mossa le meleg vízzel és enyhe szappannal. Távolítsa el a felesleges vizet. Hagyjuk alaposan megszáradni.

Súly (brutto) 349 g
Nettó súly 150 g
A termék listázva van: Akció Ecsetek
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Por ecset - 5 darab készlet

Por ecset - 5 darab készlet

5 815 Ft
Spórolt 750 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk