AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

  Por ecset - 5 darab készlet

  Rakráron van 2 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 3 855 Ft
  AKCIÓ -19%
  3 130 Ft 2 585 Ft ÁFA nélkül
  Por ecset - 5 darab készlet
  Por ecset - 5 darab készlet
  Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
  Ár: 3 130 Ft 3 855 Ft -19%

  Kefe készlet a porbevonáshoz vagy a fényezéshes.

  Puha ecsetek felhasználhatók por színek bevonására a bevonó és modellező anyagokra. A jobb tapadás érdekében a felület bevihető ehető ragasztóval. Egy ecsettel fényes gyöngyház színeket alkalmazhat a felületek élénkítésére és csillogó hatások létrehozására és ragyogására. Ezzel szemben árnyékokat hozhat létre a színekkel és alakzatokkal.

  Szélesség kb 1 cm, 0,7 cm, 0,5 cm, 0,4 cm a 0,2 cm.

  A pormentesítés sokkal szórakoztatóbb, ha a bármelyik porecsetet használja  a fondan vagy a gumi pasztára. Az ecsetek lágy szintetikus sörtékkel rendelkeznek. Nagy ecset nagyobb területekre alkalmas, kisseb részletekre.

   

  Használat előtt és után mossa le meleg vízzel és enyhe szappannal. Távolítsa el a felesleges vizet. Hagyjuk alaposan megszáradni.

  Súly (brutto) 60 g
  Nettó súly 150 g
  A termék listázva van: Akció, Ecsetek
  Wilton

  Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Por ecset - 5 darab készlet

  Por ecset - 5 darab készlet

  4 700 Ft
  Spórolt 730 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk